An Unbiased View of aukcija balkan

whow wrote:Generalno , vecina prodavaca automobila kupuju vozila na car aukcijama. Privatne prodaje i oglasi nikada nisu ni bili posebno zastupljeni kada su u pitanju automobili koji se uvoze iz inostranstva jer je privatna kupovina uglavnom mukotrpan posao. Postoji odredzeni broj vozila koji se dobiva u zamjenu , staro za novo te ako prodavac odluci da se takvo vozilo isplati staviti u salon onda se i zadrzi u suprotnom i ova vozila idu na aukciju. Aukcija je jednostavno najbrzi nacin da se okrene novac. Problema naravno ima posebno kada su u pitanju auta koje se kupuju u EU i idu za Balkan jer su to uglavnom havarisana , udarena i ostecena vozila koje se poslije malo dotjeraju po privatnim garazama i onda ide na Balkan.

Član Gradskog veća i predsednik komisije Stevo Marušić izrazio je zadovoljstvo uspešnošću današnje licitacije i naglasio da će Grad Beograd nastaviti sa prodajom imovine koja nije potrebna za funkcionisanje grada.

Saznajte više Mobilno bankarstvo – mBanking U stalnoj vezi sa svojim finansijama.

Aukcije mogu biti organizovane za prodaju na veliko i malo. Na veliko se organizuju za raznovrsne nestardizovane proizvode, odnosno proizvode neujednačenog kvaliteta, a na malo uglavnom za antikvitete, umetničke slike i retke predmete.

Tijekom provođenja aukcije važna je nesmetana komunikacija između kupca i dobavljača kako bi se mogle razjasniti eventualne nejasnoće. Vremenski rok trajanja aukcije tijekom kojega se predaju ponude definira kupac, a taj rok otprilike traje između 60 i ninety minuta, s tim da su moguća produženja u slučaju kada dobavljač snizi cijenu pred sam kraj isteka vremena.

od 8h do 19h subotom od 8h do 14h Pošaljite nam pitanje na mejl Stanovništvo Stanovništvo Mala preduzeća i preduzetnici Pravna lica Finansijska tržišta Pretražite

Učestvovanjem na našim aukcijama, imate mogućnost da se uvjerite u prednost modernizacije i sebi obezbjedite rabljene strojeve iz sektora robotike, kao što su industrijski roboti ili robotski sistemi.  Neosporni lideri u sektoru robotske proizvodnje kao KUKA, FANUC i slični garancija su za dugoročan uspjeh.

javnoj prodaji kao sekundarne sirovine (otpadna vozila iz kojih nisu odstranjene tečnosti i druge opasne click here materije -spisak broj 10 i havarisana i nekompletna vozila i motori - spisak broj nine).

Da bismo kupili bilo šta na eBay-u, potrebno je da imamo eBay nalog i karticu ili PayPal nalog. Bez kartice ne možemo obaviti internet shopping na eBay-u i bez kartice ne možete koristiti PayPal.

Holandski tip aukcije podrazumeva da prodavac postavlja početnu cenu i kako vreme tokom aukcije odmiče, cena se smanjuje u jednakim koracima (npr. za po 100 EUR) u jednakim vremenskim intervalima (npr.

• Kolekcionari su se dužni registrirati pri Ministarstvu? - Pa, neki jesu ako hoće, ali skupljam slike otkad znam za sebe i ja sam utemeljitelj aukcija check here u Hrvata.

Na ovaj način možemo dosta uštedeti pri kupovini, a iz velikog broja aukcija koje smo obavili u Američkom poštaru izdvojila su se 2 pristupa kupovine na eBay aukcijama.

Prvi set joj je ustanovljen rak dojke 1992. i pre 4 godine svi su govorili da izgleda kao DEVOJČICA: Danas ne voli da vidi ovaj snimak na kojem je bila srećna i zdrava

Dugogodišnje iskustvo na polju kupoprodaje rabljenih strojeva i opreme. Brza, kvalitetna i sveobuhvatna poslovna i marketinška rješenja. Naš tim profesionalaca stoji Vam na raspolaganju po pitanju mnogobrojnih usluga: čišćenje, demontaža i utovar strojeva, detaljna tehnička procjena industrijskih dobara kao i brzo i precizno zatvaranje postrojenja. Detalji & Kontakti Metal Prikaži svih 147 kategorija metala Strugovi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *